Episcopul Devei : Sărbătoare la Catedrala Episcopală din Deva : Acesta era internat la spitalul județean din deva .

Acesta era internat la spitalul județean din deva . Episcopul devei şi hunedoarei, gurie georgiu, a murit joi,. La lăsarea serii, trupul neînsuflețit al preasfințitului părinte gurie, episcopul devei și al hunedoarei, a fost așezat în catedrala episcopală din deva, . Episcopul devei și hunedoarei fusese internat la spitalul județean de urgență din deva din data de 8 octombrie în urmă cu două zile însă, . A fost internat în 8 octombrie la spitalul judeţean de urgenţă din deva, .

La lăsarea serii, trupul neînsuflețit al preasfințitului părinte gurie, episcopul devei și al hunedoarei, a fost așezat în catedrala episcopală din deva, . Sfântul Apostol Andrei È™i Sfântul Ierarh Andrei Șaguna
Sfântul Apostol Andrei și Sfântul Ierarh Andrei Șaguna from basilica.ro
La lăsarea serii, trupul neînsuflețit al preasfințitului părinte gurie, episcopul devei și al hunedoarei, a fost așezat în catedrala episcopală din deva, . Episcopul devei și hunedoarei fusese internat la spitalul județean de urgență din deva din data de 8 octombrie în urmă cu două zile însă, . Episcopul devei şi hunedoarei, gurie georgiu, a murit joi,. A fost internat în 8 octombrie la spitalul judeţean de urgenţă din deva, . Acesta era internat la spitalul județean din deva .

Acesta era internat la spitalul județean din deva .

A fost internat în 8 octombrie la spitalul judeţean de urgenţă din deva, . La lăsarea serii, trupul neînsuflețit al preasfințitului părinte gurie, episcopul devei și al hunedoarei, a fost așezat în catedrala episcopală din deva, . Acesta era internat la spitalul județean din deva . Episcopul devei şi hunedoarei, gurie georgiu, a murit joi,. Episcopul devei și hunedoarei fusese internat la spitalul județean de urgență din deva din data de 8 octombrie în urmă cu două zile însă, .

A fost internat în 8 octombrie la spitalul judeţean de urgenţă din deva, . La lăsarea serii, trupul neînsuflețit al preasfințitului părinte gurie, episcopul devei și al hunedoarei, a fost așezat în catedrala episcopală din deva, . Episcopul devei și hunedoarei fusese internat la spitalul județean de urgență din deva din data de 8 octombrie în urmă cu două zile însă, . Episcopul devei şi hunedoarei, gurie georgiu, a murit joi,. Acesta era internat la spitalul județean din deva .

Episcopul devei şi hunedoarei, gurie georgiu, a murit joi,. Hramul bisericii „Duminica MironosiÈ›elor” din Lupeni
Hramul bisericii „Duminica Mironosițelor” din Lupeni from episcopiadevei.ro
La lăsarea serii, trupul neînsuflețit al preasfințitului părinte gurie, episcopul devei și al hunedoarei, a fost așezat în catedrala episcopală din deva, . Episcopul devei şi hunedoarei, gurie georgiu, a murit joi,. A fost internat în 8 octombrie la spitalul judeţean de urgenţă din deva, . Episcopul devei și hunedoarei fusese internat la spitalul județean de urgență din deva din data de 8 octombrie în urmă cu două zile însă, . Acesta era internat la spitalul județean din deva .

Acesta era internat la spitalul județean din deva .

Acesta era internat la spitalul județean din deva . A fost internat în 8 octombrie la spitalul judeţean de urgenţă din deva, . Episcopul devei şi hunedoarei, gurie georgiu, a murit joi,. La lăsarea serii, trupul neînsuflețit al preasfințitului părinte gurie, episcopul devei și al hunedoarei, a fost așezat în catedrala episcopală din deva, . Episcopul devei și hunedoarei fusese internat la spitalul județean de urgență din deva din data de 8 octombrie în urmă cu două zile însă, .

Episcopul devei și hunedoarei fusese internat la spitalul județean de urgență din deva din data de 8 octombrie în urmă cu două zile însă, . Episcopul devei şi hunedoarei, gurie georgiu, a murit joi,. Acesta era internat la spitalul județean din deva . La lăsarea serii, trupul neînsuflețit al preasfințitului părinte gurie, episcopul devei și al hunedoarei, a fost așezat în catedrala episcopală din deva, . A fost internat în 8 octombrie la spitalul judeţean de urgenţă din deva, .

Acesta era internat la spitalul județean din deva . „Profil de iconar” - Lăcrămioara Anton - Asociatia
„Profil de iconar” - Lăcrămioara Anton - Asociatia from www.afaprr.ro
Episcopul devei şi hunedoarei, gurie georgiu, a murit joi,. Episcopul devei și hunedoarei fusese internat la spitalul județean de urgență din deva din data de 8 octombrie în urmă cu două zile însă, . La lăsarea serii, trupul neînsuflețit al preasfințitului părinte gurie, episcopul devei și al hunedoarei, a fost așezat în catedrala episcopală din deva, . Acesta era internat la spitalul județean din deva . A fost internat în 8 octombrie la spitalul judeţean de urgenţă din deva, .

Acesta era internat la spitalul județean din deva .

Episcopul devei şi hunedoarei, gurie georgiu, a murit joi,. Episcopul devei și hunedoarei fusese internat la spitalul județean de urgență din deva din data de 8 octombrie în urmă cu două zile însă, . A fost internat în 8 octombrie la spitalul judeţean de urgenţă din deva, . Acesta era internat la spitalul județean din deva . La lăsarea serii, trupul neînsuflețit al preasfințitului părinte gurie, episcopul devei și al hunedoarei, a fost așezat în catedrala episcopală din deva, .

Episcopul Devei : Sărbătoare la Catedrala Episcopală din Deva : Acesta era internat la spitalul județean din deva .. Acesta era internat la spitalul județean din deva . La lăsarea serii, trupul neînsuflețit al preasfințitului părinte gurie, episcopul devei și al hunedoarei, a fost așezat în catedrala episcopală din deva, . Episcopul devei și hunedoarei fusese internat la spitalul județean de urgență din deva din data de 8 octombrie în urmă cu două zile însă, . A fost internat în 8 octombrie la spitalul judeţean de urgenţă din deva, . Episcopul devei şi hunedoarei, gurie georgiu, a murit joi,.